KOMPETENCE C.V.

Hos fitness dk var min rolle som centerchef at lede den daglige drift som bla. var at sikre et højt niveau af service, ved selv at deltage aktivt i receptionen. Give de ansatte direkte feedback på deres indsats, samt afholdelse af personalemøder. Planlægning og gennemførelse af aktiviteter og kampagner. Styring af omkostninger herunder styring af lønomkostninger og afevering af lønregnskab. Håndtering af kundesager, kommunikation og information til medarbejdere og mellemledere. Ansættelse og afskedigelse af ansatte. Opfølgning af mellemledernes ansvarsområder herunder bla. daglig opfølgning på omsætning og medlemsudviklingen, indkøb af salgsvare, planlægning af holdtræning og styring af instruktørene.

Som professional lifecoach hos Mindjuice, coachede jeg en til en og underviste på coachuddannelsens træningsaftener. Derudover havde jeg to ansvarsområder. Det ene var for assisterings teamet hvor jeg stod for planlægning og afvikling af møder og træning af teamet, samt fordeling af assistenerne på diverse kurser og trænningsaftener. Det andet var for kundeservice som blandt andet indebar salg af uddannelser/kurser og servicering af potentielle og igangværende kunder. Denne stilling havde derudover mange forskellige typer administrative opgaver som blandt andet udarbejdelse af strukturer og procedure.

Som selvstændig rygestopkonsulent, var jeg kursus leder og holdte kurser i rygestop, på henholdsvis 5, 3 og 2 timer i grupper op til 25 personer. Afholdelse af disse kurser lærte mig at kunne tale igennem folks skepsis og resignation, og skabe trygge rammer og lethed. Dertil fulgte der mange typer forskellige administrative opgaver som blandt andet årsregnskab og fakturering, som ofte krævede mig selvdisciplin og god ordens sans.

I detailbranchen hos Sahva Rygcenter, vejledte og solgte jeg ergonomiske senge og diverse hjælpemidler der understøtter ryggen. Derudover var jeg med til at opstarte et nyt tiltag ”Krop shoppen” hvor vi til tilbød massage, ernæring- og livsstilsvejledning og boldtræning.

I min tid som souschef i Sportsclub, var jeg ansvarlig for aerobic og spinning holdene. Jeg evaluerede timerne løbende for at opretholde den høje standart, planlagde hold aktiviteter og events og arbejdede individuelle trænings programmer. Servicering af gæster og medlemmer i receptionen. Reporterede regelmæssigt til min daglige leder og var medansvarlig for altid at levere et højt niveau af service i centret.

Som salgs koordinator hos jobpartner i England, omfattede mit arbejde en del adminsitrative opgaver som udsendelse at invitationer til virksomhedens seminarer, opfølgning pr. telefon, administrering og afvikling seminarene. Etablering af nye kontakter og løbende opdatering i databasen.

I mit arbejde som leder i England, i en kursusvirksomhed var jeg var ansvarlig for et kursus der hedder ”Selfexpression and leadership”. Mit overordnede ansvar var at sælge pladser til kursister. Jeg havde typisk 3 kurser åbne ad gangen. Hvert kursus havde 60 pladser der skulle fyldes op. Dertil var der en del administrative opgaver forbundet med udfyldelse og opfølgning af spørgeskemaer for kursisterne, samt at overholde deadline med kursisternes betalingsfrist. Desuden havde jeg et assistent teamet, som jeg var ansvarlig for at give udfordrerne opgaver og træne dem i bla. kraftfuld kommunikation. Denne stilling har bla. stillet krav til at være: resultatorienteret, målrettet og struktureret i sin planlægning, at møde folk hvor de er, være nærværende, god til at holde mange bolde i luften, samtidig med at bevare mit gode humor.

Som receptionist hos Perfect Fitness, sørgede jeg for at at yde en god service til kunderne, udarbejde vagtskemaer af ansatte, lavede individuelle ftness programmer og underviste som aerobic instruktør.

Hos Mungo Park Theatre var min rolle som scenemester og afvikler, at fremskafe alle rekvisitter der skulle bruges til forestillingerne. De kunne kunne være lånt, købt eller givet som et sponsorat. Mit ansvar var al klargøring og afvikling, inden, under og efter hver forestilling. Samt håndtering af løbende uforudsete opgaver.

Som kosmetolog og sportsmassør på skønhedsklinikken All in one, lavede jeg diverse skønheds behandlinger, solgte beauty produkter og hjalp folk med specifkke muskel/led skader eller problematikker, ved hjælp af sportsmassage.

Kort fortalt:

  • resultatsorienteret
  • målrettet
  • dynamisk
  • flexible
  • kreativ
  • pligtopfyldende
  • inspirator aligator:-)

 

 

Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
SITEMAP:FORSIDEKOMPETENCE C.V.COACHINGTRÆNING HUNDETRÆNERC.V.KONTAKTuddannelserANSØGNINGGALLERIGALLERIGALLERIGALLERI