Coaching

Hvad er coaching?
Coaching er en ligeværdig samtale mellem dig og en coach, hvor coachen stiller spørgsmål og du finder svarene. Resultatet er, at du bliver afklaret på en lang række områder og mærker din motivation og handlekraft vokse. Det kan foregå face-to-face, på tlf. eller på Skybe. Det afhænger af, hvad du har det bedst med.

Hvorfor er coaching så effektivt?
Fordi coachen ser ting om dig, som du selv har svært ved at få øje på. Som mennesker har vi alle nogle blindpunkter, som gør at vi i nogle områder af vores liv, konstant havner i den samme uønskede situation. Din coach er der altid for dig og dømmer dig ikke, uanset hvilke udfordringer du dealer med.

Hvad bruges coaching typisk til?
Coaching bruges til at støtte dig i at nå et mål, som du ønsker for dig selv. Det kan være et område af dit liv, som du ønsker var anderledes, fx et område hvor du konstant udskyder at gøre noget ved sagen. Andre gange handler coaching om at blive afklaret (hvad vil jeg med mit liv?), at træffe et valg (skal – skal ikke) eller at planlægge vejen mod et specifikt mål.

Jamen, jeg burde jo kunne det selv!
Der er en grund til at alle sportsfolk har en coach. Det gør en stor forskel at have en person, der støtter dig i at nå alle de mål, som du ønsker at nå i liv. Og heldigvis er det ofte små forandringer der skal til for at gøre en stor forskel.

Ring eller skriv en mail for mere information til dbalfelt@youmail.dk / Tlf: 26196830


 

 

 

 

 


                   

 

Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
SITEMAP:FORSIDEKOMPETENCE C.V.COACHINGTRÆNING HUNDETRÆNERC.V.KONTAKTuddannelserANSØGNINGGALLERIGALLERIGALLERIGALLERI